torsdag 31 mars 2011

31 x mars



1: Tisdagsklubben 2: Hämta stolar 3: Teater 4: Bowling 5: Turistbyrån 6: Iyengaryogaläger 7: Hjärt/kärlfarmaka 8: Fettisdagen 9: Laga stenskott 10: Injektion/infusion 11: Kläppen 12: 14 km i längdspåret 13: Träningsvärk 14: Kateter 15: Teatern 16: Vårpromenad 17: Avfyra-lunch 18: Fredag 19: På hörnet 20: Söndagsfix 21: Bodybalance 22: Tisdagsklubben 23: Middag 24: Fikabesök 25: Våffeldagen 26: Biljettkassan 27: Söndag 28: Börja jogga 29: Biljettkassan 30: Turistbyrån 31: Plugga

Klicka på bilden för mitt, något begränsade men ändå, mars-soundtrack!

onsdag 30 mars 2011

H&M + Unicef

Kolla in finaste Uggle-tröjan som H&M tagit fram i samarbete med Unicef. 20% av försäljningspriset går till Unicef. Från om med imorn kan ni köpa den till era barn!

måndag 28 mars 2011

Till det som är vackert

Vi hyrde film i helgen för första gången på evigheter. Kan verkligen rekommendera den här, jag var lite skeptisk efter all "hype" men den var verkligen bra.

fredag 25 mars 2011

Fredag

Våffeldagen sätter punkt för en rolig vecka som bl a bjudit på middag med en gammal jobbarkompis, trevliga fikabesök och vårkänslor. I helgen blir det lite jobb, lite plugg och lite ledigt. Trevlig helg!

onsdag 23 mars 2011

Fin fika

Fantastiska cupcakes från fint fikabesök!

måndag 21 mars 2011

Le Parfait

Om ni inte redan kollat in Le Parfait så är det absolut dags nu. Härlig receptinspiration. Snyggt stylade och goda recept gratis på nätet. Häromsistens vann jag en kokbok i en tävling :)

fredag 18 mars 2011

Fredag

Garn och paketinslagning. Vilken kombo. Trevlig helg!



Bild härifrån

torsdag 17 mars 2011

Sjysta lökar

I Fristad (som numera är närmaste "staden") finns en mysig butik som heter Annie´s bod - där köpte jag den här roliga disktrasan för ett tag sedan!

onsdag 16 mars 2011

Bowling

Innan förra fredagen var det nog 15 år sen jag bowlade senast - kanske därför det gick så dåligt - men oj vad roligt det var!

tisdag 15 mars 2011

Pappersinspiration

Det här ska jag inspireras av. Vilket roligt sätt att slå in paket på.




Bilder från fabiomilito

Dymo

Efter att tidningsbudet körde ner vår brevlåda i vintras har vi fått en tråkig tillfällig postförvaring. Men den har iallafall fått fina dymolappar (tack U)! Tycker det är så snyggt med dymotexter så jag har äntligen köpt mig en egen apparat. Här finns de traditionella med relieftext.



fredag 11 mars 2011

Vår?

Skottade bort den sista snön från altanen häromdagen och fick vårkänslor. Bara för att nästa dag mötas av stora fina snöflingor som lade sig som ett täckte över den nyskottade altanen. Ingen vår ännu. Idag åker vi till Dalarna för ännu mera snö! Trevlig helg!

torsdag 10 mars 2011

Bäst just nu!

Wounded Rhymes går varm hemma. Klicka på bilden och lyssna på nåt riktigt bra!

onsdag 9 mars 2011

Mon amie

Jag älskar att bjuda vänner på fest, fika eller middag. Extra roligt när jag får använda mina arvegods i kombo med nytt. Förra veckan bjöd jag mina teaterkollegor på februari-fika. Mysigt! Efter maten drack vi kaffe i dessa fina koppar som jag ärvt av farfar.

tisdag 8 mars 2011

Fjällnäs

Förutom skidåkning, god mat och skoteråkning besökte vi även för första gången Fjällnäs och Mii Gullo Spa när vi var i Bruksvallarna i februari. Underbart!

















måndag 7 mars 2011

Tea times two

I februari var vi på namnsgivningskalas här och bjöds på Afternoon tea. Vi frossade i gott te, härliga mackor och fina cupcakes.









Även i januari blev det Afternoon tea på ett mysigt café i Göteborg. Dessvärre inget jag kan rekommendera men jag bjuder på en bild iallafall...

tisdag 1 mars 2011

Musikal

I februari blev äntligen besöket på Göteborgsoperan av som vi fick flytta på i december när jag blev sjuk. Oj vad bra Sunset Boulevard var. Underbar scenografi, proffsiga artister och jättebra musik.



Och en god macka med lax.