onsdag 24 juni 2009

Off to Paris!

Imorgon bär det av till Paris. Och strax innan jag gick hem från jobbet idag fick jag ett nyhetsbrev från Elle Interiör, med just en massa Paristips. Perfekt!

tisdag 23 juni 2009

Trevlig trappa

Det här var ett kul sätt att göra en trappa lite roligare. Från senaste numret av Livingetc, som man kan läsa delar av här!

måndag 22 juni 2009

Musiktips!

Det var allt för länge sen jag hade musiktips på bloggen, så här kommer ett: Fantastiska norskan Marit Larsen. Lyssna och njut. Och låna senaste albumet på bibblan, det har jag gjort :-)

Midsommarminnen...

En liten försmak på sommaren fick jag i helgen. Midsommaraftonen var ganska kall och spenderades mestadels inomhus, men söndagen bjöd på härlig sol. Jag tillbringade stora delar av dagen i en solstol lyssnandes på ett av mina favoritprogram "På minuten", går att lyssna på smidigt i iphone eller ipod genom att ladda ner som podcast härifrån.

Pionerna blommade för fullt. Så fina!

Snapsvisor och servett i ett. Från Designtorget.

onsdag 17 juni 2009

Språkproblem

Såhär när semestern börjar närma sig och dess aktiviteter planeras för fullt (iallafall hemma hos oss) har jag laddat upp med lite reseguider. Både såna man får om man köper aftonbladet, några lånade på biblioteket och några favoriter från mysiga Little Bookroom. Jag har även några från Berlitz som jag tycker är bra. Berlitz är även avsändare i den här underbara reklamfilmen, titta och njut. Så roligt!

torsdag 11 juni 2009

Väldigt virkat!

En sån här kudde skulle jag vilja virka till en pall. Höstnyhet från fantastiska Rice...

tisdag 9 juni 2009

Coolaste klänningen

Lördagen bjöd på en massa möhippespex. Bl a fotning av den blivande bruden i härliga rosa kreationer som jag lånat från Stadsteaterns kostymförråd. (Som jag för övrigt skulle kunna gå omkring i hur länge som helst). Hitade bl a en fantastisk cerise retroklänning som jag själv var tvungen att prova. Och idag blev den min för ett spottstyver, hurra!

Visst är den cool?

måndag 8 juni 2009

Spetsigt

Såhär fint är det i skyltfönstret hos Jolina för tillfället. Gick förbi häromdagen och var tvungen att stanna och ta ett kort. Så mycket fint man kan göra med tårtpapper!


söndag 7 juni 2009

Paket

Förra året var det grekiskt tema på presenter och omslagspapper till dagens födelsedagsfirare. I år blev det tema: Paris, men tanke på den stundande resan dit...

Paris tunnelbanekarta fick bli omslagspapper och grattiskort!

fredag 5 juni 2009

Mormorsrutor i massor - part II

De där mormosrutorna förföljder mig :-) Med filtprojeket går det sådär, men när jag kom till teatern häromdagen hade min kollga A världens finaste virkade väska. Det visade sig att en liten dam virkar sådana på löpande band, två dar tar det för henne. Så nu ska jag på garnjakt och lägga in en beställning...

tisdag 2 juni 2009

Blått är flott!

Toast är en underbar inspirationskälla. De säljer både kläder och heminredning. Deras kataloger är superfina men man kan även handla på nätet, kolla in dessa skorna. Skulle passa perfekt till den blå klänningen som är inhandlad till bröllopet i sommar...

måndag 1 juni 2009

Teater i massor!

Ni Boråsare måste passa på att se lite teater, det är ju Teaterbiennal med början på onsdag och t o m söndag. Jag ska jobba på Stadsteaterns egen långkörare, Stenar i Fickan, en riktigt rolig pjäs som spelas för tredje året i rad. Tyvärr var det fullt på den föreställningen jag ville se på fredag, Petra Von Kants bittra tårar. Men det kanske blir ett besök på Tjuven på söndag. Läs mer här!

Vaxdukspyssel

Äntligen fick Ps skrivbord bli lika fint som mitt, klädde om skivan med en bit vaxduk som legat och väntat. Blev väldigt nöjd. Ett enkelt sätt om man vill piffa upp t ex ett bord eller en bänk är att klä det med tyg eller vaxduk!