fredag 24 juni 2011

Midsommar



Jag har nu jobbat klart för veckan och åker till havet. Glad midsommar till er!

onsdag 22 juni 2011

Magasin Morberg

Härom veckan fick P andra numret av Per Morbergs nya tidning. Jag bläddrade igenom den lite snabbt. Även om innehållet kanske inte faller mig i smaken är det verkligen ett snyggt magasin som man kan inspireras av.





måndag 20 juni 2011

Nurse Jackie

På lediga regniga kvällar kollar jag in andra säsongen av störtsköna Nurse Jackie. Jag gillar verkligen Edie Falco. Lite roligt att jag faktiskt såg henne i en pjäs i London för en sådär elva-tolv år sen.

fredag 17 juni 2011

Pion & Nypon

Tre fina pionbuskar har vi på tomten. Häromveckan på morgonen hade en buske två knoppar - på eftermiddagen hade de slagit ut. Vackert! Den här fina lilla buketten var min handbukett när jag tog farväl av en vän och arbetskamrat förra veckan.

torsdag 16 juni 2011

Växtvärk

Det växer som sjutton i pallkragarna! Spenat och ruccola kan vi nog äta ihjäl oss på. Har redan skördat en omgång rädisor och sått nya. Längtar efter ärtorna som också växer på.

onsdag 15 juni 2011

Video notebook

Om jag inte redan haft tillräckligt många anteckningsböcker hade jag nog klickat hem den här.


Bild från animicausa.com

tisdag 14 juni 2011

Le Parfait

Le Parfait har kommit ut med ett nytt sommarnummer. Och har tydligen ny bok på gång - spännande. Kolla in! Inspirerande som vanligt.



måndag 13 juni 2011

Utemöblernas nya kläder

Nu är det slut på sommarlovet. Idag börjar åtta veckors sommarjobb. Hoppas det blir tid för pyssel på lediga dagar och varannan helg. Häromdagen byttes solblekt tyg på fina utemöblerna mot färgglada tyger och vaxduk.












lördag 11 juni 2011

X-Men-maraton

Som den X-Men-fantast jag är blev det X-Men: First Class igår när vi äntligen fick till ett biobesök. Jag blev inte besviken! Fick mersmak så vi kollade även på ettan när vi kom hem. Ser fram emot att se tvåan och trean igen. Perfekt för regniga semesterdagar.

fredag 10 juni 2011

Karin Broos

Som vanligt är jag ute i sista minuten när jag igår såg Konstmuseets utställning Speglingar - Karin Broos tillsammans med C & O. Men ni har t o m söndag på er att se dessa fantastiska akryler.

torsdag 9 juni 2011

Kramar



Bild från etsy.com

Vacker ved

Jag har burit och staplat ved ett antal timmar de senaste dagarna, så nu ska vi inte behöva frysa i vinter. Varken hemma eller i sommarhuset. Dock har jag nog ett tag kvar tills mina vedstaplingskunskaper är så bra som hos proffset som staplat denna hög (det tog tydligen en hel dag)...

Torsdagsord



Bild från etsy

onsdag 8 juni 2011

Lev din dröm

Jag vann ju bokstäver i vintras. De har legat i sin påse och väntat på att placeras nånstans. Äntligen har dom kommit upp på väggen i sovrummet. Nu är "Lev din dröm" det första man ser när man vaknar!











tisdag 7 juni 2011

Bröllopsbilder

Förra året var vi på fem (!) bröllop. I år blir det bara ett. Här kommer lite bilder från i lördags. Vi spenderade helgen i ett sommarvarmt Uppsala. Inte konstigt att bruden nästan fick solsting för oj vad varmt det var.



Jag passade på att boka klipptid dagen innan, då fick jag en finfin frisyr till bröllopet på köpet.



Helga Trefaldighet kyrka.



Detalj från slöja och en krona från Medeltiden.

torsdag 2 juni 2011

Sommarlov!

Nu har jag några dagars ledighet framför mig. Imorgon drar vi till Uppsala för att gå på bröllop i helgen. Nästa vecka ska jag bara vara. Kanske se den här utställningen, läsa den här boken och kanske pyssla med det här!



Bild från pinterest

onsdag 1 juni 2011

Bu!

Om några timmar är det sommarlov och ikväll utnyttjar vi en av mina 30-årspresenter - Spökmiddag i Göteborg. Ska bli spännande!



Bild från Liveit